Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de som har sin tro

idag pratade jag med två personer
de tror båda två på dig
gode gud

och jag sa nej jag skiter i vad ni säger
men då sa de lugnt och stilla
vi ska omvända dig

de sa det med sådan säkerhet
att jag var tvungen att kräkas
åtminstone nästan

de vet ju inte hur utsatt jag är
vilken obarmhärtig situation
du satt mig i kära gud

de vet inte hur du
ignorerar mig så brutalt
totalt

de vet inget alls

sedan är det ju det här
jag vet jag borde släppa det
men jag kan inte acceptera
denna nolltolerans
när det kommer till sex och
snusk

kan ni inte bara erkänna
snälla
snälla

det är ju naturligt
det är en mondän tid nu
inget att skämmas för
folk gör ännu mer dirty grejer
nu ska ni veta

är det maria som vill hålla påt
eller är det hennes föräldrar

brukar ju vara något
i den stilen

tänk om alla kunde tänka
att det som inte syns
inte finns

är det så svårt
en omöjliget

kan kan bara inte släppa
jag vet jag tjatar så

men jag trodde det var när man var
tre år gammal
eller två
när man förstod man kunde gå

att du inte finns gud
att du inte finns

gud




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-17 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP