Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar allt



Jag är en reciver

Till det du skriver

Slukar allt om jag får

Om sommar, vinter, höst och vår

Jag läser allt, som står




Fri vers av LassO
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-24 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO