Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärvor

ser vi skärvorna av
himlens tak
falla mot det hårda
golvet
ser vi blodröd ros
mot vita snöflingor
smeka vintern
till sommar

ser vi skärvorna
av himlens tak
tårarna faller mot
marken
ser vi en blodröd ros
mot vita snöflingor
tveka att tappa bladen

för kylan håller
hårt sitt grepp
under frostens täcke

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-17 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~