Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För trollad...



Ett bål

Ett bål du tänder

Det är mitt

Och inte bara bålet brinner

Hela kroppen hänger med

Som häxbränning, fast utan häxa

Eller kanske nån, med sänder

Men i alla fall, utan ved

Och dina lekfulla händer

För alla dessa häxerier

Du i tanken skred

Du sa, ska vi ligga sked


Och ler, med hela kroppen

Du vet att det var droppen

Som du lade, nu finns knappast återvändo

Om du vill undan, så ränn då

Såfort du kan, med bena på ryggen

För här finns nu ingen skygg en

Nä en fantomen eller tarzan

Som av några kallas farsan

Men här finns inga såna tankar

Kroppen spänns, hjärtat bankar

Med spända underben och lår

Och mer ändå, som ni förstår

Och när du så trollat, i mitt sinne

Får du smaka, på min pinne…




Fri vers av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-17 22:44



Bookmark and Share


  RogerIvan
Som om hon inte visste
Som om hon inte förstod
Kvinnan har många olika avdelningar i sin lilla pillemariska hjärna.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO