Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets pokerspel


Jag blandar kortleken med omsorg
delar ut till dem jag vill spela med


Väntar på budgivningen


bjuder över eller
lägger mig




Fri vers av Nic
Läst 214 gånger
Publicerad 2005-07-04 21:49



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En sån fyndig jämförelse - livets filosofi kanske man kan säga
2005-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic