Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg är du hel utan mig

Månen är hel i natt
men det är inte jag utan dig
Säg är du hel utan mig

Eller så är jag redan så hel
så jag inte behöver dig
Jag är så hel
kanske det som är fel
Vore kanske mer spännande med en trasig kvinna
som du får kämpa för att vinna

Jag vet bara att tålamodspoängen är nästan slut
men det vet inte mitt hjärta
det sitter där det sitter och längtar inte ut




Fri vers av Spirit
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-18 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit