Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet inte vilken fot jag ska stå på


trots att jag för din skull

tassar så mjukt på tå som det är möjligt

likt katten runt grötskålen

ändå så

lyckas jag trampa i klaveret

rakt på dina ömma tår

jag undrar här

har du funderat på

en fotvårdsspecialist

som kan hjälpa dig med

var skon klämmer?




Övriga genrer av glittertindra
Läst 317 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-18 18:37



Bookmark and Share


    miramari
Kul vändning i texten på slutet...Bra!
2008-07-01

    ej medlem längre
Kanske behöver han/hon en annan sorts terapeut...*L*
Fint poetat!!
2008-06-24

    JJ VIP
Ja ibland vet man hur men inte var skorna klämmer... fin dikt! Mvh. JJ.
2008-06-21

  karenina VIP
känner verkligen igen. bra beskrivet.
2008-06-19

    tramp
Ha ha

Eller stålhätta skulle passa bra kanske ?
Underfyndig rolig text…det verkar samtidigt som om du skriver om min kollega
Kanske ska vi köpa stålhätte skor i storpack ?

Applåd !
2008-06-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Den tanken får vi
väl alla hur skall
man göra för
att man själv
och andra
skall palla...
Fint beskrivet
som alltid!
2008-06-18

  Kalle.O
Kul upplägg!
2008-06-18

    Bim
...tycker om humorn i den här
2008-06-18

  opheliavampira
Mjauh vad underbar!
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra