Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu leker vi...


Hide and seek

Du har ditt sätt att visa dig...eller hur?
Jag tror jag börjar förstå...
men säker kan man ju aldrig vara.
Du vill göra det på ditt sätt, gå din väg och känna dig fram
försiktigt och metodiskt.
Du gillar kurragömma!
Jag kan bara gilla läget
åka med och se vart det hela barkar.
Du vill se bakom fasaden, under ytan och bakom ridån.
Du testar, prövar och utmanar
för att upptäcka mina svaga punkter.
Okey, let\'s play!
Jag älskar att leka
lika mycket som du.
Frågan är bara;
vem av oss som blir pantad först.




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 383 gånger
Publicerad 2008-06-18 22:57



Bookmark and Share


  genni VIP
Bara så bra skrivet, applåd
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för