Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara champanj som ska flöda

Härliga ungdomar nu springer ni ut
inte en tanke på livet
som kan ta slut

Bara champanj som ska flöda
ingen mer ångest över skolans börda

Så helt plötsligt ställer samhället krav
det går inte att säga lägg av

Inget mer sommarlov kvar
borta är klassvännerna som var

De ska jobba på annan ort eller land
de har funnit någon att hålla i sin hand

Så denna dag är studenternas fest
men i morgon är frågan
vem som festar mest

på livet

Lycka till vill jag säga till alla fina ungdomar
även till alla de som
aldrig till studenten kom




Fri vers av Spirit
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit