Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar..

Önskar att vi kunde slippa det
mellanrum som tiden
skapar
att vi då det begav sig kunde
hålla varanda i handen utan att tänka
på att om ett tag är det över
att vi hade kunnat kysst varandra vid nyår
och inte behövt kyssa varandra som att det var sista gången på ett år

jag vet jag tänker för mycket
jag vet att jag drömmer för mycket
att jag inte ens hade en verklig verklighetsuppfattning

men

jag önskar

så ofta att de beslut som togs för
ungefär flera år sedan inte hade tagits
och jag önskar att jag hade varit mindre ego
för då hade jag klarat allt så mycket bättre

Jag hade klarat en nyårs kyss som inte ingav några löften
hade klarat en vecka utan telefonsamtal
hade klarat att bara vara mig själv
men när det gäller att tävla mot tiden är vi alla förlorare

Därför dricker jag ur mitt glas ikväll
och önskar att mina ord hade varit samanhängande
att jag hade legat mot din bröstkorg
och att det inte var ett år sen allt det här började
utan att det var ett år sen allt slutade och vi
hade börjat om på nytt
hade varit som vi var innan
för jag saknar verkligen dig

mer än jag vill erkänna..




Fri vers av mbl
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-19 02:04



Bookmark and Share


  aol
så vacker är din längtan läs min ikt kär den önskar jag dej
2008-11-02

    Ling
Väldigt mjuk text om starka känslor. Förstår din längtan.
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl