Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn min längtan



blåser en ljum vind genom ditt inre
känn min längtan älskade

stryker din kind varsamt lätt
för att påminna dig om min kärlek

dina drömmar när jag, för att ge dig mod
du ger mig, då vi är svaga

skälvande sekunder av tvivel suddas ut
vi vet i varandra att kärleken är vår




Fri vers av sunnanvind
Läst 395 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-19 08:59



Bookmark and Share


  Erik L
Vackert och ömt skrivet
2008-06-22

  Jer
Seglar vid trädtoppar,
nära himmeln, av dina ord.
Kärleken är tillståndet,
längtan dennes sötma.
Väldiktat.
2008-06-21

    JJ VIP
Att skänka mod i svaghet är ett verkligt bevis på kärlek! Mjukt vackert älskande! Mvh. JJ.
2008-06-19

  Havsbris
Längtan, söt plåga,
som värmer ändå
inuti...

Dina lena, sammets
rader sprider så
mycket skönhet och
kärlek, gör en att le
och
älska livet...!! samt
dina underbara
eleganta bilder så
känslig målad...

kärleken finns och
är vår!!
2008-06-19

  anits VIP
Underbart vackert
dina texter dina ord
berör verkligen
2008-06-19

  Leif Furstedt
Vackra rader.
2008-06-19

  Sladjana Zubcevic
\" Känn min längtan \"

V A C K E R T
2008-06-19

  Söder
Kärleksfullt vackert!
2008-06-19

  devilsangel
Är säker på att både din längtan och kärlek når fram genom dina vindar...vackert som alltid!!
2008-06-19

  Lars Granlöf
Känner den
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind