Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud tar vad han har gett

Vi satt tillsammans

 

Såg du?

 

Vi var många, det slet i hjärtat men jag ville inte

gråta

Så jag stod kall och tyst, utanför de andras ring av sorg

Kände mig stolt och förorättad och kanske lite sviken..

Mamma pekade på ett fönster men jag ville inte titta, så

jag läste ur min psalmbok och sjöng så att lungorna kunde sprängts utan att någon annan hörde

Jag sjöng för mig och Honom, du vet inte vem det är, men jag längtar efter Hans kropp och kände mig lite syndig

I kyrkan och allt

 

De andras hycklande gjorde mig illamående

De tror de får vara med dig in i..

någonting

Men de får bara sukta utanför när änglarna gråter och skrattar

 

Jag är intet helgon och jag fick inte heller vara med

Men jag vet en hemlighet som jag bara delar med dig

Och jag fick största titthålet

 

Imorgon rullar allting på som vanligt

och Gud tar vad han

har gett




Övriga genrer av Amy
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-19 20:46



Bookmark and Share


  tatjana
wow, vet inte riktigt vad jag ska säga...
den var så bra,
Vad du är begåvad!
Den fastnar verkligen...
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy