Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
önskar alla mina vänner en riktigt fin


midsommarafton 2008

midsommar kräver mer än dans

blommor romantik midnattsol alkohol
droger misshandel och våldtäkt

jag vill måla
ganska tråkig på det viset
eller lugn och lite så där småmanisk
två kanske lite bättre beskrivande ord

min fru sa att jag är nöjd bara jag får
en chipspåse och en bra film
pffh

hon vet ju inte vad hon pratar om
jag

vill väl ha något att dricka till också









Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-20 09:47



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Tack detsamma! :)
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP