Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlor på en tråd



Just när du trodde

att livet låg utstakat

som runda fina pärlor

på ett långt halsband

så brast tråden

- och alla pärlorna föll av...

och plötsligt så var allt en enda röra!




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 1131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-20 20:26



Bookmark and Share


  Pallabra
Jag gillar allt utom sista raden. Kanske är det bara jag men det blir sådär hafsigt slut. Men det är kanske det som gör det bra också?
2008-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Då gäller det att få hjälp att få ordning på allt igen.
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis