Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvardsvinet tröstar föga

Det är inte döden jag är rädd för
Det är vägen dit

Nattvardsvinet tröstar föga
En torpares slit




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-07-05 15:12



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Känslan av rädsla präglar verkligen denna dikt !
2005-09-14

    ej medlem längre
Japp precis!
2005-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus