Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte om detta är något bra men det är om mig. dessutom, fuskar lite med systemet, vilket gör att det kan bli svårt att besvara kommentarer.


nu kan du knäcka mig-så lätt så lätt

när jag lyssnar på miriam makeba
för att känna någon slags trygghet
lyser du med din frånvaro
och mina händer ligger stela och

så kalla på tangenterna.


när jag ligger i min säng
och fördriver tiden med quadrapop
är mobilen övergiven
tyst och tom ångestladdat

kall utan dina sms.


när jag går ensam
sent på kvällen under stjärnorna
du vet jag tänker på dig
när jag ligger alldeles för länge på marken

önskar du vore där.






jag vet att jag är lätt
att svika
att mina ögonlock är så tunna
och mitt hjärta så stort

och vidöppet för dig.








Fri vers av HerrGlad
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-21 00:24



Bookmark and Share


  Lina Hellstrand
wow. läskigt bra.
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad