Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta


Metallkulor i mängder

passerar

Du blundar

Vill inte se Godheten

hon utsöndrar


Att sväva på moln

\"Kan det vara så svårt...?\"

Ring mig,

innan du går.

Katten spinner

liksom spindeln

ett nät.

Du fastnar däri

Om du ser för länge på Kabel-TV


Faran med nymodigheter?

Man fastnar \"along the way\"

\"Jag måste ha min husbil

min PC

mina cigaretter

MITT LIV!\"


Gråsparven här åvan

kräver inte mer

än vad som finns


Du vill ha min kärlek - den jag inte minns?


Dina händer i natten

Isar

Ilar

och bränns


Snälla Någon


~~ Ge mig allt som känns ~~







(Låt oss falla i bitar)




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-21 01:01



Bookmark and Share


  Junibarn
Än en gång trollar du med slutet, och innan dess flummar du ut och gör en riktigt vacker text att läsa.
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar