Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental vågkraftskonsentration? / Djup

Vattnet slår över mig

där jag ligger

I smultrondiket

Nynnandes på en sorgsen melodi

\"Evert Taube, hette han så?\"

pi, pi, pi

Svalornas ungar skriker efter mer

Jag håller med dem

\"Man kan aldrig få nog!\"

Jag såg dock en man -som var riktigt nöjd.

En öl i handen

och ett midjemått kring hundra

(mil)


John Blund har övergett mig

\"Var är du? Ge mig åter min Törnrosa-sömn!\"



Att dansa runt ett jättekön

känns irrelevant

- När jag har dig.


(Det enda jag kan tänka på nu,

är skolans förbannade sej!)


Det kanske ändå är just nu,

som man ska dansa \"Små grodorna\",

och njuta av det man har?


Den ilskna vinden fortsätter sin eviga gång

Och jag,


jag ligger vaken Natten Lång










___________________________________________________


Du ser på mig

där jag ligger i sängen

-- Bör sova --

och skriver på papperet ett stycke:



\"Låt mig falla


Mot förälskelsens underbara bråddjup

Där man utan kärlek - är förlorad




~~ Vi kan falla samtidigt
Om vi håller om varandra

Tillräckligt hårt ~~ \"










Låt mig få veta dina hemligheter
- Älskade Du




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-21 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar