Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänd dina ljusskygga stjärnor

tänd dina ljusskygga stjärnor
spänn dem på himlens duk
ge mig dina pärlvita tårar
att tr uppå livets tråd
tänd dina ljusskygga stjärnor
spänn dem på himlens duk

viska till nattens mörker
jag är inte rädd att gå
jag finner ett ljus i snåren
ett ljus där andra vandrar i tysta

skuggor ,tänd dina ljusskygga
stjärnor ,tänd ditt hjärtas längtan
var inte rädd min kära
här finns jag för dig

här finns jag.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-21 20:39



Bookmark and Share


  wedquinna
Tycker om melodin och, åter igen, språket!
2008-06-28

  Hildegun Relefors
tröst för mig!
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~