Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget och allt.


Spår 8

Som ett slag i ansiktet
Slår du första ackordet
på din gitarr
Säger att musik
är det enda språket du talar
Jag förstår vad du menar
tar en ton som passar
Låt oss skapa musik du och jag
säger du med
din hesa whiskeyröst
Fast jag vet
att du aldrig druckit whiskey

Vi sitter uppe hela natten
du och jag och din gitarr
Låter musiken pumpa runt
blodet i våra ådror
Mina hjärtslag slår i takt
med ditt och din gitarrs
Jag stannar upp
Ser rakt in i dina ögon
Det är nu
Du verkligen lever




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-22 12:40



Bookmark and Share


  BaraSaraaa
underbart! jag vet precis vad du menar! tack för ännu en fin dikt :)
2008-06-27

  HerrGlad
Oh, Fy så bra.
Jag vet exakt vad du menar.
Med vissa männsikor är det enda sättet att prata med dom, genom musik. Inte mig emot.

Jag gillar från början till slut,
Bokmärker.
2008-06-22

  Kalle.O
Känner igen mig i den här texten,det är som balsam för själen att försvinna in i ett instrument och glömma allt runt omkring för en stund...
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand