Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu en storhelg är över...

Midsommarhelgens stress är över....

skönt med

Vila

skönt att vara

Ensam

jag älskar min familj och släkt

men...

all denna

stress

så fort det ska till att

ätas

Jag orkar inte

klarar inte av

stress




Övriga genrer av hjortfot
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-23 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot