Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska solen för alltid skänka strålar till deras oändliga kärlek?


Ringen är trädd på kärleksvarmt finger

Ringen trädd på kärleksvarmt finger
blickar fulla av hopp om kärlek som varar livet ut
kvinnan är skönare än himmelens ljuva sagodrömmar
mannen är yngre än vårens första ljus
ska solen för alltid skänka strålar till deras oändliga kärlek?
Ska molnen i alla tider röra sig i behaglig takt
när de älskar med varandra?
Trots mänskligt elände o död
finner de varandra i nattens mörka djup




Fri vers av Skrivarn
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-06-23 19:19



Bookmark and Share


  Fallenängel
Jag gillar den här =)
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn