Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa klyschor... Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder.



Sade hon med malignt melanom strax innan hon drog sin sista suck.



































(Och förresten tror jag inte att regnställ hade hjälpt vid tsunamin...)




Fri vers av Askes
Läst 472 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-23 22:29



Bookmark and Share


  isidore
Hahaha... otroligt roligt
2008-06-25

    miramari
Alla dagistanters favoritklyscha. Här får du en till kanske ingen klassiker men väl värd att tycka till eller tycka illa om: "Tyck om livet så tycker livet om dig."
2008-06-23

    *Zenobia*
de sämsta kläderna har man inunder...
2008-06-23

    Nattviol
hårt och rått..
men tänkvärt som alltid!
; )
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Askes