Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Talet om korset" är en dårskap för många. Inte heller för mig är försoningstanken speciellt enkel. Men korset är - och förblir - kärlekens oöverträffade symbol


Ty Kristi kors är större än min brist

Ty Kristi kors är större än min brist

det trotsar sorg och synd, allt ont i världen

och när en gång jag slutar levnadsfärden

skall korset bli mitt enda hopp till sist




Fri vers av ingvar VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-24 11:04



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Ja att bära det är en ynnest, o en lätt börda, pga av att Han bar den först...
härligt skrivet bror..
kb
2008-07-07

  Ccassie
underbart vackert
2008-06-28

  Maria T
Mycket, mycket vacker poesi.
"Du bar ditt kors.Då bar du ock
med världens skulder mina
2008-06-27

  Bibbi VIP
"Var hälsad kors mitt enda hopp!" lär det stå på Strindbergs gravsten eller så var det hans sista ord innan han dog?!
Applåd och bokmärke.
2008-06-26

  Michaela Dutius
berörande och sann.
2008-06-26

  -Ulla Tilemo- VIP
Vackra och ödmjuka tankar som jag direkt tar till mig och berörs av. TACK......applåd
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP