Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att älska


att älska någon
innebär
att i en tid, alltför ogreppbar

hälsar
den uppskjutna saknaden
på,

hålet
som ekar till tystnad

efter någon
som lirkade upp låset
till känslokanalerna







Fri vers av Simmerskan
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-24 16:43



Bookmark and Share


  aol
så sann poesi kärlek fyller det tomma hålet
2008-07-18

  RedCherry
Vackert,och beskrivande,av det onda i kärlek...
2008-06-25

  -Ulla Tilemo- VIP
Kärlek gör ont, ger sårbar längtan......
En fin text som andas skörhet
2008-06-24

    Askes
Riktigt bra skrivet!
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan