Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sovande huset

Vad är det där för ett sovande hus?
med igenvuxen trädgård?
Kan det verkligen vara det levande huset
som en gång var mitt?
Detta hus i törnrosesömn?

En vacker dag
kommer någon och väcker upp huset igen
och alla blommorna
Och allt blir ett lyckans
kungarike igen

Mitt hjärta ler vemodigt.




Fri vers av Novemberblomman
Läst 326 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-24 18:04



Bookmark and Share


    Bellissima
Bra metafor!

Bra dikt!
2008-10-02

  Johan Bergstjärna
Det kanske kommer en prins...
Bra beskriven känsla...
2008-10-01

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman