Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solen kan inte stilla hjärtats kraftiga blödningar


Nattens svarta hav

Vart leder sorgsna o vemodiga steg?
Solen kan inte stilla hjärtats kraftiga blödningar
vinden kan inte smeka bort tårarna o sorgen från den sörjande
månen kan ej vägleda själen i nattens svarta hav
men hoppet finns
trots att det ligger begravt oändligt djupt i motgångar o själsliga plågor
men ljuset finns
även fast mörkret hotar att blåsa ut det för evigt




Fri vers av Skrivarn
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-24 18:12



Bookmark and Share


  korpfjäder
ljuset kan nog slockna ett tag, och natten kan ingå äktenskap med hopplösheten. Men när det är som mörkast sjunger koltrasten så att solen måste gå upp. Det bara är så.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn