Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesins långa näsa




- Mamma, fångar du mig
om jag målar mina händer gröna

och hoppar från Eifeltornet?



- Vi får se älskling

Vi får se.


*



Kom hit

bara en liten stund.

Min Giljotinleksak gör ingen förnär!


Ture skrattade högt

rakt ut i fjälluften

och sköt Ingen uv.

Jag lekte med min klänning med spets

och petade på din långa näsa


~ Kan du förlåta mig? ~

Ty mina spratt bakom stängda ekdörrar

var inte alltid

alltför vänliga




En liten flicka

blonda flätor

rosa kinder

Log med hela ansiktet


-- Med sin mammas hand

skrev hon ett brev på arabiska --




"Kan du aldrig inse

vem jag blivit

- och vem jag var?"








Visa mig något som är evigt



*




Visa mig evigheten








Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-24 21:40



Bookmark and Share


    Knasboll
SÅ BRA!!!
har egentligen ingen vettig kommentar mer än att jag gillar det här skarpt!!

*bokmärkt*
2008-06-29

  elden
Du är grym tjejen
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar