Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får tacka Ola för inspirationen


idag har jag inte gjort mycket
vaknat tränat umgåtts
lagat mat och ätit
promenerat

(och plockat årets första smultron
vi trädde dem naturligtvis på ett strå
som min dotter sedan fick mumsa loss på

jag fick ett)

sett på tecknad film med min dotter
bilar

(jag somnade förstås)

vaknade och åt
såg på tv
allsång på skansen

(där en var från munkfors och en annan från hagfors
och dessutom pratade de om ransäter
kände mig som som hemma
trots
att de är där och jag är här)

mer tv
midsommer murders
och någon annan bombactionfilm

sen hit
läste Olas vardagsnära dikt
08:27 rapporter från en tisdagsmorgon
bestämde mig för att skriva en själv
och nu

har jag gjort det också




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 00:39



Bookmark and Share


  Jojo
jag tycker om det mesta du skriver och även den här
(inte meningen att låta fjäskig... :-) )
du fångar vardagen på ett så skönt sätt
jag älskar vardagspoesi
det är när man inte kan göra poesi av det vardagsnära som jag inser att livet är riktigt trisst...
2008-06-25

  Obnoxious
Och du gjorde det skit bra också!
"trots
att de är där och jag är här"
Underbart!
2008-06-25

  Ola Rydberg
Härligt
du hann med mycket på en dag
kul att inspirera
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP