Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bränner där under hjärtats ros

Det bränner där under
rötterna till hjärtats ros
där under gömmer sig
den bittra droppen
det bränner där
under rötterna till
hjärtats ros
där borta i hemligheternas
inre rum

det bränner i tårfyllda
sjöar ,det svider mot
själens kind
det gör ont i törnernas
snår att gå barfota
på spår av krossade tårar

det bränner där
under regnets tårar
det bränner där
under nattens månljus
men någonstans smeker
vinden själen
och snart blir styrkan
återfödd
det är det som viskningarna
berättar

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-25 01:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En sorgsen och vemodig men mycket vacker text!
Bravo!
2008-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det bränner när man känner att man inte kan lita på vänner.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~