Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

52. Öppna dina knutna händer

Öppna dina knutna händer
och värm din broders
knutna hand
Då faller rädslans murar
Vi blir ett litet solsken
för varann

Öppna ditt eget knutna jag
och slut din syster
i din famn
Då öppnas rädslans galler
Vi blir ett litet solsken
för varann

Ett litet solsken för varann




Fri vers av Maria T
Läst 1581 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-25 12:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja,"given och eder skall bli givet" Luk.6:38
Bokmärke.
2008-07-17

  Teresia Ridell
Vackert o stärkande !
Ja låt oss leda varandra istället för att sätta krokben.
2008-06-29

    ingvar VIP
Instämmer naturligtvis med Michaela.
2008-06-27

  Michaela Dutius
Så sant - öppna händer- både för att kunna ge och ta emot.
Bravo!!!!
2008-06-26

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-25

  Elaine.S VIP
Det här var innerligt och vackert , en fröjd att läsa.
2008-06-25

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria T

Tycker mycket om strofen: "Ett litet solsken för varann" Hälsar vännen Fredrik
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T