Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Farhågor inför årets stundande familjeåterförening


Var är de kära?

Sommarens familjetrauma ska börja
brev och mail
telefon och sms
vi kontaktar varann
med hemska brev och varningar
hur kommer det att gå?
vad vill ni? vi?

Ute blåser sommarvind
göken gal
jag vet inte var

Var finns semestern och ron
när sommaralkoholisten behöver vila
bada och umgås
och måla upp något på väggen
förfasa sig över

Det är synd om människorna
som inte kan bara vara
som måste leva
i interaktion med dem
som säges vara nära

men var är de kära?




Övriga genrer av solomi
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 13:49



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
MMM så kan det minsann vara...bra och tänkvärt ordat!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

solomi
solomi