Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå timmen

Blågrå eftermiddag
ont i foten

elementet kluckar
hemtrevligt

blåvit snö
mörka träd

ingen bil
och ingen ork

längtar bok
och varm choklad

skön fåtölj
och fotbad

kanske
blir jag glad




Fri vers av solomi
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-21 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solomi
solomi