Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidrag till sms-dikttävling på bibloteket. Skrev dikten först på en garnbanderoll på vävstugan. Kom tvåa!


Omsorg

Tvättar din rumpa

borstar din tand

kämpar med stödstrumporna

håller din hand

lyssnar när du njutningsfullt

sörplar kaffe från fat.




Fri vers av solomi
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-17 10:45



Bookmark and Share


  Anders P VIP
nära dikt med ett vårdande perspektiv.
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

solomi
solomi