Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt ej min ängel


Gråt ej min ängel

ty all din sorg

är smärtsam

bär dina vingar

ge dem styrka

 flyg mot landet

dit inget ont kan hända

  ~




Fri vers av Lindizz
Läst 329 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-25 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tolkar denna som ett avsked från någon älskad.
Tänkvärd och känslosam.
2008-06-26

  Sladjana Zubcevic
SMÄRTSAMT VACKERT
2008-06-25

  devilsangel
Ja det kan vara tungt även för en ängel..fint skrivet!
2008-06-25

    sunnanvind
Mycket fin hälsning till en ängel!
2008-06-25

    tramp
fin
2008-06-25

  Lyckohäxan Enediel
Mmm...trösterikt att trösta en ängel :)
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz