Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryggan


se mig i ögonen...
jag kan se att du har gråtit

händerna lutandes mot gammal, varm brygga
din röst mumlar fram ord som svävar ut i sommarnatten
och jag kan höra på din röst att du har gråtit

dina tår och tårar snuddar vattenytan

skönhet stormar mot mig




Fri vers av Elinn
Läst 654 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn