Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zoo

Gorilla i dörren släpper in djuren i sin mörka bur
Giraff på min ena sida, Påfågel på den andra

Djuren i buren -

Klängandes, krälandes, krypandes kring mina nakna fötter
Tjutandes, tjusandes, trugandes




Nästan som på zoo...




Fri vers av Elinn
Läst 453 gånger
Publicerad 2008-06-25 20:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Your disco needs you!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn