Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

in the air

Jag är hos dig igen
men inte riktigt hos dig
du är inte du

detta är något bättre

Det är samma känsla
fast mycket starkare

Den här gången känner jag mig
lyckligare

Men det är egentligen

en självklarhet




Fri vers av greeneyes
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-26 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes