Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fyrklöver på min äng

 

Älskade,

 

leta dig in till mitt bröst

ett hjärta ska galoppera av tusen hästar

 

med din beröring

måla mina kinder med körsbärsfärg

 

låt oss förenas med öga och mun

 

med din blick

älska trots brister

 

med din mun

värm i natten

 

 

Älskade,

 

klä mig i dina kläder

och vi ska gå nakna i stormen

 

ta mina händer

vi ska bygga sandslott av gräs

 

låt oss dela tid och rum

 

med ditt sinne

ta del av mina ord

 

med din själ

njut av stunden

 

Älskade,

frodas på min äng




Fri vers av LadyFool
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-26 22:57



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Mycket fint.
2008-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Så man får älska med brister också...?
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool