Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du bar ett blått sidenband om din handled

regnet öste ilsket ner
ur en askgrå himmels hand
över hav och över land
stormen rev i trädens kronor
rötterna frös under iskalla vindar

du bar ett blått sidenband
om din handled
blått som havets droppar
blått som himmelens tårar
du bar ett leende på din
smultronröda mun

och en ask fylld av
pärlvita tårar
i ditt hjärtas vrå

regnet öste ilsket ner
ur en askgrå himmels hand
smekte över hårda stenar
klövs i branternas djup

du bar ett blått sidenband
runt din handled
och ett brustet leende
i själen

som min kärlek
ska få läka

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-06-27 00:32



Bookmark and Share


  Stefanie Nerman
jag gillar den
väldigt vacker...
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~