Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men visst undrar jag ibland, än idag, vad du gör och varför allt blev som det blev


Ingen kärlek utan tillit

hårt intalade lögner

en önskan djupt planterad

att nästla sig in med svartaste rötter

ett egenhändigt förintande

 

ett beroende placerat på pidestal

att höra det man höra vill

en saga skriven i falsk kristallkula

 

ömkansvärd men vacker känsla

en enkel snara dinglade bakom ryggen

tvivel från början till slut

en tid som kanske aldrig borde hänt

 

 

ingen kärlek utan tillit

bara beroende

 




Fri vers av LadyFool
Läst 308 gånger
Publicerad 2008-06-27 01:33



Bookmark and Share


  Regular
Bra och tankvärd text såväl som rubrik...man måste ju tro och känna tillit till den man älskar...men ibland vandrar man med tvivel och trots tvivel...kanske av beroende,,,kanske av nyfikenhet för att se hur det slutar...
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool