" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Slutet är nära

Slutet är

nära.

Jag känner det.

Djupt inne

i

hjärtat.

Det smärtar inte.

Inte på det viset.

Inte sorgligt smärtsamt

utan

skonsamt

Som när man drar de sista

pustarna

innan lungorna ger upp.

Som när man bestiger ett högt berg. 

Som att se en blomma vissna

och

dö ut.

 

Som

Som..

som just nu

Slutet är nära

Det känns

i luften

Ska jag orka ta det sista steget

in i

den nya världen?

 

Pustar ut för

sista gången.

Pustar ut för att kunna andas in

frisk luft.

Själ som visar sig och andas in luft

igen.

 

I formen av en

ängel.




Fri vers av ooskar
Läst 537 gånger
Publicerad 2008-06-27 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ooskar