älskar dig : )
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar dig : )



Allting har förändrats, ( Solen, månen allt)

Allting har förändrats

 

Solen, månen

natt blir dag 


vinter till vår

Allting har förändrats

 

Såsom mina känslor för dig




Fri vers av ooskar
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-27 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ooskar