Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röst

En röst så tyst
i den spröda natten
utmanar tystnaden

Och i röstens tysthet
i tystnaden
ryms ett mod
större än livet

Ett allt
inlindat i trygghet
närvarande
tillit




Fri vers av Lénon
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-07-07 10:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen bra, gillar att du använder så få ord här för att skriva det du ville, det ger mer kraft, less i more s.a.s *ler*
2005-07-07

  karenina VIP
ord fyllda av kraft. tack!
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lénon