Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

Kär i leken
kärleken
dövar
brinner
våndas inte mer
I det enda sanna ruset
stannar vi
svävande
lekande
kära
nu




Fri vers av Lénon
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-07-07 11:07



Bookmark and Share


  karenina VIP
kär i leken... som dövar.. bra!!
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lénon