Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det dig jag ser


nu när dagen gryr

är det dig jag ser


i träden, ängarna och havet
i solglittret som leker över vattenytan
skuggan mot bergets sida
vindens smekande mot min kind



nu när dagen gryr

är ditt ansikte ännu mera tydligt


där himlen öppnar sig mot solen
fågeln som flyger fri högt i det blå
i gräset som kittlar mellan tårna
eller i den lena varma sanden








Fri vers av sunnanvind
Läst 376 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-28 10:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gränsar nästan till dyrkan denna kärleks känsla*L*
Mycket vackert beskrivet!
2008-06-28

  Erik L
Synnerligen vackert och finstämt - gillas!
2008-06-28

  Larz Gustafsson VIP
En vacker hyllning till en älskad.
Och visst är det honom du ser.
På samma sätt som jag ser henne...
2008-06-28

    JJ VIP
Så vackert! Så längtande! Låt din dag gry!!! Mvh. JJ.
2008-06-28

  Lena K Nilsson VIP
Mycket vackert med alla naturbilder...
2008-06-28

  Jer
Väldigt naturfint språkbilder du målar. Upprepningen passar dikten. Vilket ger en aning om förlängning. Men kan hoppas i vilket fall.

Som sagt var ser jag såg två bilder i ditt albumet när jag läste... får se om du vlja en av dem till dikten. Skulle passa bra tycker jag.

Godmorgon!
2008-06-28

  Freeman
Du uttrycker dig alltid så otroligt vackert...man tappar nästan andan halvvägs in i din dikt, applåder!
2008-06-28

    © Birgitta Wäppling VIP
Sjungande vackert beskrivet. Skulle kunna bli en sångtext...
2008-06-28

  anits VIP
Vackert skrivit
om kärlek kan
jag ana
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind