Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev...


Ego


Matar mina fiskar med en treo.
Dom mår nog lika bra som jag.
Har aldrig känt mig mera redo.
Har aldrig känt mig så svag.
Rösten i mitt huvud är ganska reko.
Den skojar och ger mig löften.
Jag skulle få leka med lego,
om jag tog steget in i döden.
Jag vägrar ta med mig mitt ego.
Så hur i helvete gör vi då?
Mitt ego är knappt ens ett eko.
Ligger på en lägre nivå.




Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-28 11:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
nja jag är int förtjust i vare sig punkter efter varje rad eller stor bokstav i precis varje rad, utan dessa inslag hade texten känts mer otvungen och fri, till skillnad från det intryck av mani som innehållet i texten ger... hade varit en fin kontrast... ändå får texten förstås sina tvenne gula rosor för att vara ett fint försök
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP