Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att blunda bland blinda


Jag är så rädd...
Jag skakar av vemod...
Är du beredd?
Du kommer nog få se blod.
Som att blunda bland blinda
eller sjunga i vindar.
Tills jag ruttnar och det flyttar in maskar i mig...

Ännu ett minne
som kommer ta tid att förtränga...
Gul och röd som ur en finne.
Jag hör en harpas strängar.
I närheten och i periferin.
I etern och i min medicin.
Tills jag dansar i skuggornas dal...

Men backa bandet...
Har jag missat några akter?
Jag knyter handen.
Harpan klippte några takter.
Skriver tills min penna svimmar.
Lever tills min lekamen simmar...
Bland fiskarna och sover.













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-28 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP