Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det växte en blomma

Det växte en blomma ur sanden
ur torkans varma hand
det växte en blomma av styrka
uti ökenland
Det växte en blomma ur sanden
ur den längtan vi hade
vattnad med himlens kyssar

det växte en blomma ur öknens
hand ,ur hettans sand
för att ge oss vår okrossbara styrka
åter ,våra ögon skulle öppnas
åter en gång

det växte en blomma ur öknenland
ur längtans hand
en blomma av styrkan
av urkraftens drömmar
för att öppna hjärtats dörrar
som vi smidde igen
med vår egen blindhets svets

det växte en blomma
en kraft ur torkans hand
ur törstens rike
för att öppna våra ögon
åter

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 571 gånger
Publicerad 2008-06-29 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~