Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillsam Storm

Linjerna
mellan nu och då

krampaktigt
valda svåra att förstå

sammanbitet
hållet hårt

omöjligt
göra något åt

väglöst land
utan mål

vilset hjärta
fullt av hål

08.06.29

Hittade dessa rader från i somras, i mappen obearbetade ord, men denna dikt var ju färdig :-) gjord.../LJ




Fri vers av Lena Renman
Läst 467 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-12 09:01



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ja och då är det klart den ska synas!

"väglöst land
utan mål

vilset hjärta
fullt av hål"


och i linjerna...mycket bra alstrat!!
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman